Nyomozószoba

Árak
Időpontfoglalás

Ajándékkártyák

Új generációs, élő társasjáték! Ötvözi a közkedvelt logikai szobáink feladatait, krimi játékaink vérbeli nyomozási élményével, így egy komplex, izgalmas, fordulatokkal teli programot tudunk nyújtani, nagy csapatok számára. A célotok kettős: kinyitni az összes zárat, mint egy szabadulós játékban és megoldani egy rég elfeledett gyilkosságot. Így dupla szórakozást rejtettünk egyetlen játékba!

Játékidő: 5-9 fő esetén 120 perc, 10-20 fővel 69 perc
Létszám: 5-20 főig (nagyobb létszám esetén több csapatot alkotunk)
Nehézség: 10/10 - első sorban nagyobb csapatoknak ajánljuk

Helyszín: Kis Fecske, Budapest, Mikszáth Kálmán tér - 100%-ban lefogyasztható terembérleti díj a program árán felül: 2-9 fő esetén 4.500 Ft, 10-20 fő esetén 9.000 Ft

Kitelepülés: az ország bármely pontjára! Az időpontfoglaló űrlap kitöltését követően tudunk kitelepülési díjat kalkulálni. Budapesten belülre ingyenes.
Otthon? Szálloda? Munkahely? Iskola? Egyetlen helyiség szükséges, ahol kényelmesen elfér az egész társaság. Ide rendezzük be a játékhelyszínt.

Találjátok meg a kedvetekre valót:
Történetek

Történetek

A bosszú - további történetek hamarosan

Rejtélyek Városának legnagyobb szállodájában egy gyilkosság történik, viszont a bűntény helyszínét megbolygatta valaki. Nektek, rendőrségi tanácsadóknak a feladata, hogy kibogozzátok a szálakat, és felgöngyölítsétek az ügyet, amit a hatóságok nem tudtak.

A bizonyítékul szolgáló bőröndök zárait feltörve, egy rég elfeledett gyilkosság dokumentumait találjátok, melynek szálait Nektek kell kibogoznotok!

Foglalás 5-9-vel fő, 120 perc

Foglalás 10-20-vel fő, 69 perc

Foglalás kitelepüléssel, 10+ fő, 69 perc

Kapcsolat

Budapest

Hétfőtől-Vasárnapig: 10:00-20:00

Írj Viberen: +36-70-67-20-396

budapest@rejtelyekhaza.hu


Titkos szolgáltatások | Impresszum | Adatkezelési nyilatkozat

Minden jog fenntartva. Rejtélyek Háza